Feest! GeneratieKruks bestaat 12,5 jaar.

GeneratieKruks bestaat 12,5 jaar!!! 12,5 jaar, al bijna een heel hele generatie lang :-).

Generatiekruks gelooft in het verbinden van de kwaliteiten van de generaties onderling én met de organisatie, met als resultaat: meer werkenergie en -plezier, beter benutten van de kwaliteiten van medewerkers, veerkrachtige, betrokken en bevlogen medewerkers, optimalere teamprestaties, beter leiderschap, meer kennisdeling, breed gedragen organisatieoplossingen en uiteindelijk betere resultaten.

Dit doen we op een interactieve, dynamische en veilige manier waardoor de medewerkers écht ervaren dat generatieverschillen een feit zijn. Ze voelen, ervaren en herkennen generatiegedrag van hun eigen generatie en dat van de andere generaties en komen met passende en gedragen oplossingen voor team, afdeling of organisatie uitdagingen.

12,5 jaar is een mooi moment om terug te blikken op wat er in die tijd allemaal is gebeurd.

Vol enthousiasme zijn Berlinde en Anniek in 2012 officieel van start gegaan met de lancering van de website. Ze hadden er zin in! Volgens hen hadden ze een passende, unieke dienstverlening bedacht en ontwikkeld die de klanten veel zou opleveren.

In de praktijk bleek de noodzaak om de samenwerking tussen de generaties te versterken minder groot te te zijn. Achteraf gezien was de markt er misschien nog niet klaar voor? 

De focus ging er een beetje vanaf en de prioriteiten kwamen ergens anders te liggen. De initiële oprichters gingen ieder hun eigen pad, maar Anniek kon het niet loslaten. 

Bij interim opdrachten die ze deed op het gebied van learning & development binnen het bedrijfsleven of bij onderwijsinstanties zag ze generatie-gedrag op de werkvloer en paste haar kennis en kunde op dit gebied ook toe, met succes. Als ze het bij deze opdrachten over haar stokpaardje had, dan ging bij haar de energie weer stromen en werden klanten ook enthousiast. Regelmatig kwamen er aanvragen binnen voor workshops, die helaas niet altijd in haar agenda pasten. Vandaar dat ze op een dag Mathilde de Bree benaderde met de vraag of zij het niet leuk vond om een workshop uit te voeren. Anniek kent Mathilde al bijna twintig jaar, ze delen hun passie voor ‘leren’ met elkaar en kunnen het daarnaast persoonlijk ook erg goed met elkaar vinden.

Het workshop programma had zich keer op keer bewezen, Mathilde is een zeer ervaren trainer en (team)coach die zich bezighoudt met gedrag van mensen, individueel en binnen teams. Inmiddels heeft Mathilde al meerdere workshops gegeven en verwerkt ze de generaties ook binnen haar eigen trainingen en met succes. Mathilde is inmiddels ook besmet met het GeneratieKruks virus ;-).

De markt heeft er nu, bijna 12,5 jaar later, meer behoefte aan dan ooit. ‘Hoe houden we de kennis binnen de organisatie nu de oudere generatie uitstroomt?’; ‘Hoe houden we de jongere generaties vast?’. Dit zijn concrete vragen die we vaak horen. Vandaar dat Anniek en Mathilde samen volop aan de slag gaan met de (vernieuwde) GeneratieKruks.

Bij een nieuwe samenwerking hoort een nieuwe website. Die we hier met trots presenteren. Laat gerust in een reactie op deze post achter wat je ervan vindt.

Wil jij de samenwerking tussen de generaties versterken? Wil je geen lezing over generaties maar op een leuke dynamische manier werken mét generaties, neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

2 reacties op “Feest! GeneratieKruks bestaat 12,5 jaar.”

  1. Bob van der Meer avatar
    Bob van der Meer

    Wat een leuk nieuws komt hier tot me in een zonnig Zuid Frankrijk.
    Veel succes samen.

    1. Anniek avatar

      Dank je wel Bob, veel plezier nog in het zonnige zuiden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *